SRBIJA - 24400 SENTA,
PRISTANIŠNA 1.

+381 (0) 24 827 220
vp@gilaxgroup.com

    
     

GILAX kroz istoriju
Vođena vizijom moderne, inovativne i uspešne kompanije koja nudi visokokvalitetne proizvode i usluge svojim klijentima, GILAX grupacija osnovana je krajem 1998. godine.

Svoje poslovanje započela je sa četiri zaposlena koji su bili angažovani u oblasti prodaje građevinskog materijala.

Godinama se razvijala i postala je grupacija koja danas raspolaže sa fabrikom akrilnih kada GilaxSpa, brendom Krovfix preko koga vrši distribuciju krovne opreme, robnom kućom GilaxHaus i izgradila strateška partnerstva sa najprestižnijim proizvođačom za betonski crep Azzurro i sa proizvođačom dekorativne zidne i podne obloge Fabro.

Stalna ulaganja i inovativne ideje bile su ključ za učvršćivanje pozicije na tržištu.

Misija
Dodatnim naporima želimo postići veće i bolje rezultate koji su deo naših zadatih ciljeva.

Biti lider u svim segmentima poslovanja je naša filozofija

Samo na taj način možemo pružiti kupcu vrhunsku uslugu i kvalitet.

Takođe, nastojimo osigurati okruženje gde će zaposleni težiti uspehu i voditi brigu o društvenom i prirodnom okruženju u kojem obavljaju poslove.

Vizija
Postati priznata kompanija, kroz povezanost sa klijentima, kontinuirano gradimo zadovoljstvo, sigurnost i poverenje kupaca. Na taj način efikasno ostvarujemo poslovne i društvene ciljeve.

Razvoj zajednice u kojoj radimo i živimo
Svaki naš uspeh je veći ako je i zajednica u kojoj radimo napredovala. Vođeni ovakvim stavom ulažemo u obrazovanje, kulturu i sport. Prioritet dajemo mladim i ambicioznim ljudima čije ideje i vizije nastojimo podržati jer znamo da njihova realizacija može biti pokretačka snaga Srbije, društva kao što je i sama GILAX grupacija.